Skip to main content

Test je Teams kennis

De kans is heel groot dat Teams ook in jouw organisatie wordt gebruikt.  Maar de kans is ook groot dat het enkel gebruikt wordt voor een specifiek doel, zoals het online vergaderen of om met elkaar te chatten.  Maar Teams is veel meer dan dat.  Meer dan ooit is Teams dé samenwerkingstool bij uitstek.  Samenwerken aan documenten, delen van documenten, besprekingen met het projectteam: Teams is dé centrale plek.

Wil je als organisatie inzetten op een betere kennis van Teams bij de medewerkers, dan is het ook belangrijk inzicht te hebben in het bestaande kennisniveau.   Met een test kan je inschatten welke opleidingen er nodig zijn en wie welke opleiding moet volgen.

Doe alvast zelf de test en bekijk jouw eigen score.   Heb je minstens 12/20, proficiat dan!  Het betekent dat je alvast een goede basiskennis hebt en dat je meteen mag aansluiten bij een gevorderde opleiding.  In de gevorderde opleiding krijg je immers tal van tips die zorgen dat je nog meer haalt uit Teams!

Doe de test

Teams opleidingen organiseren? Start met de test!

Wil je graag Teams opleidingen organiseren, dan zetten wij een test op voor jouw organisatie.  Elke medewerker doet de test en wij bezorgen jou een rapport met een voorstel voor de indeling van de groepen op basis van hun scores.

Ik heb interesse