Skip to main content

PowerPoint: Templates volgens de regels van de kunst

Versie: Microsoft 365
Duur: Een halve dag
Prijs incompany opleiding: Prijs op aanvraag / Voorwaarden voor incompany opleiding

Omschrijving

Maak professionele templates met onze opleiding ‘PowerPoint templates’!

Heeft uw bedrijf een huisstijl die zijn nut al heeft bewezen? Omdat hij uniek is en een positieve uitstraling heeft? En uw klanten toont dat u anders bent dan al uw concurrenten? Dan hoort hij in al uw professionele documenten thuis. Dus ook in uw PowerPoint-presentaties. Want zo creëert u een merk dat blijft hangen.

Misschien hebt u het al geprobeerd om uw eigen templates (sjablonen) te maken, maar zonder succes? Heel begrijpelijk, want uw huisstijl overbrengen naar digitale documenten is niet eenvoudig. Gelukkig is er deze opleiding ‘PowerPoint templates’. Want die leert u hoe u templates volgens de regels van de kunst maakt.

Een PowerPoint-specialist van Xylos maakt u tijdens deze halve dag vertrouwd met templates. Zo geeft deze opleiding ‘PowerPoint templates’ u alle instrumenten om van start te gaan met uw eigen templates volgens de huisstijl van uw bedrijf.

Objectieven

Hoe verbetert onze opleiding ‘PowerPoint templates’ uw prestaties?

Tijdens deze workshop PowerPoint 2013 verruimt u uw kennis van PowerPoint aanzienlijk. U leert uw huisstijl in PowerPoint toepassen en beheersen. En u gaat naar huis met alle elementen voor het bouwen van uw eigen professionele templates!

Doelgroep

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en het onderhoud van PowerPoint templates (marketeers, directiesecretaresses, managementassistenten, …).

Voorkennis

Deelnemers hebben een praktische basiskennis van PowerPoint.

Inhoud

Thema’s en Achtergronden

  • Theme Colors (Themakleuren), Theme Fonts (Themalettertypen), Theme Effects (Thema-effecten): toepassen, aanpassen en bewaren
  • Theme variants
  • Achtergrond aanpassen

Modellen en sjablonen

  • Aanmaken en wijzigen van een master : datum, logo, achtergrond, stijlen, lijsten, paginanummeringen, WordArt stijlen, …
  • Eigen slide lay-outs aanmaken
  • Ontwikkelen van eigen sjablonen
Bekijk al onze opleidingen

Aanvraag offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Naam*
In welke taal/talen wens je deze opleiding te organiseren?
Je vraagt deze opleiding aan als:
Wens je de opleiding online of ter plaatse?