Skip to main content

Online training Microsoft 365 voor leidinggevenden

Versie: Microsoft 365
Duur: Een halve dag
Prijs incompany opleiding: op aanvraag / Voorwaarden voor incompany opleiding

Omschrijving

Office 365 heeft afgelopen maanden een boost gekend, vooral op vlak van Teams. De meeste gebruikers zijn ondertussen goed mee op vlak van online vergaderen. Teams is echter meer dan dat: het is in combinatie met de andere Office 365 pakketten dé samenwerkingstool bij uitstek. Maar een nieuwe manier van samenwerken vraagt een grote aanpassing van je gebruikers. Wil je als leidinggevende goed gewapend zijn om van jouw Office 365 een succesvolle collaboratietool te maken? Schrijf je dan in voor deze opleiding.

De opleiding wordt via Teams gegeven door twee experts: Office 365 Trainer (deel 1) en Change Consultant (deel 2). Zij delen graag hun ervaringen uit de praktijk.

Inhoud

Teams, SharePoint, OneDrive: wat kies je wanneer?

Hoe ga je correct om met je documenten? Wat zet je waar? We helpen je de bomen door het bos te zien.

Haal meer uit Teams: tips voor gevorderde gebruikers

Wil je goed gewapend zijn om je team te motiveren meer te doen met Teams? Zorg dan dat je zelf de mogelijkheden maximaal kent.
In deze sessie leer je de finesses van Teams op vlak van samenwerking en communicatie. En je krijgt tal van productiviteitstips.

Office 365 is verandering: be prepared

Je wilt meer halen uit Office 365. Vooral het samenwerken in O365 biedt grote mogelijkheden. Maar hoe zorg je dat je iedereen van je team mee hebt? Als leidinggevende heb je daarop een grote impact. Onze Change Consultant geeft je nuttige tips om het veranderingsproces makkelijker te laten verlopen.

Meten is weten

Microsoft zet sterk in op data. Data geeft jou en je organisatie inzichten rond het gebruik van Office 365. Die inzichten helpen om gericht acties te nemen rond efficiënt en productief werken. En dat is uiteindelijk toch het ultieme doel van Office 365. We geven je een kort overzicht van de mogelijkheden, vandaag en in de toekomst.

Bekijk al onze opleidingen

Aanvraag offerte

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Naam*
In welke taal/talen wens je deze opleiding te organiseren?
Je vraagt deze opleiding aan als:
Wens je de opleiding online of ter plaatse?