Skip to main content

Adobe Illustrator Creative Cloud (CC): Maak sprekende infographics

Duur: 1 dag
Prijs incompany opleiding: € 1100 excl. btw / Voorwaarden voor incompany opleiding

Omschrijving

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is het basisprincipe van een infographic, waar onder meer marketeers gretig gebruik van maken om hun boodschap op een creatieve en duidelijke manier de wereld in te sturen. In deze ééndaagse opleiding vertrekken we van tekst en gaan we deze in Illustrator omzetten naar een infographic. We ontleden samen de informatie uit de tekst en maken er beeldtaal van. Het eindresultaat kan een beeld zijn, maar ook een grafiek met daarin afbeeldingen en icoontjes in verwerkt. Combineer je deze opleiding met de opleiding ‘Photoshop: animaties en eenvoudige videobewerking’ dan ben je ook in staat je infographics te integreren in een video.

Objectieven

Na deze opleiding ken je de principes van infographics en weet je hoe je deze kan maken in Illustrator.

Doelgroep

Marketingprofielen die infographics willen gebruiken in hun content marketing. Of iedereen die een boodschap wil overbrengen op een creatieve, visueel sterke manier.

Voorkennis

Deze eendaagse opleiding is een onderdeel van het Illustrator parcours. Om deze opleiding te kunnen volgen, heb je dus vooraf de opleiding Illustrator basis gevolgd of heb je een goede kennis van Illustrator.

Inhoud

  • Een infographic bouwen van a tot z in Illustrator: het maken van icoontjes, alles samenvoegen, grafieken toevoegen, enz.
  • Kleurgebruik, lettertypes, stijlkeuzes bij infographics
Bekijk al onze opleidingen

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Adres*
Naam*
In welke taal/talen wens je deze opleiding te organiseren?
Je vraagt deze opleiding aan als:
Wens je de opleiding online of ter plaatse?