Skip to main content

28

maart

Xylos Learning Roundtable 

Innovatie & leren 

28/03/2023
12:30 – 17:30
Nederlands

Nelson Mandelaplein 2, BE-8500 Kortrijk

Gratis

Hoe creëer je het juiste leerklimaat in jouw organisatie? Hoe integreer je innoverende leervormen organisch binnen de digitale werkplek? En hoe hou je de ROI van je leerinvestering hoog? 

Over deze prangende vragen gaan we samen met jou in gesprek. In het inspirerende decor van EdTech Station in Hangar K ontdek je niet alleen de visie van Xylos op innovatie binnen leren, maar ook hoe we dat in de praktijk bewijzen. Als kers op de taart krijg je een demo van Viva Learning, rechtstreeks van Microsoft, en ervaar je de baanbrekende toepassingen van de HoloLens. 

In deze rondetafelgesprekken leren we van elkaar, zodat we ons aanbod nog beter kunnen afstemmen op jullie ervaringen, noden, aanbevelingen en inzichten. Daarom voorzien we na elke spreker een interactief moment waarin we graag met het publiek in gesprek gaan.

Deelname aan dit event is helemaal gratis. Registreer nu via het inschrijvingsformulier. 

Programma

12u30-13u15: Ontvangst met lunch 

 

13u15-13u45: Digital learning in the flow of work met OASE en Security Camp

Spreker: Kimberley Vanstiphout, Product Manager 

Hoe zorg je ervoor dat medewerkers efficiënt werken binnen hun digitale werkplek, zonder hun workflow te onderbreken? Hoe integreer je korte, doeltreffende training om personeel bewust te maken van cyber dreigingen? Met OASE en Security Camp krijg je een antwoord op die vragen.

 

14u-14u45: Hoe nieuwe leervormen verankeren in jouw organisatie

Spreker: Tom Ysewyn, Learning Digital Sales Manager

Werken aan een duurzaam leerklimaat? Zorg ervoor dat leren niet stopt na afloop van een klassieke training. Om de vertaalslag naar de praktijk te garanderen, geloven wij bij Xylos in de kracht van inspiratiesessies en digital coaching. Hoe we dat bij klanten aanpakken, ontdek je tijdens deze sessie. 

 

15u15-15u45: Viva Learning als centrale leerhub in Teams

Spreker: Patrick Viaene, Modern Workplace Lead Microsoft Belgium 

Alle digitale trainingen op één centrale plek in Teams, zodat je medewerkers de juiste kennis en tools hebben om zich te ontwikkelen? Met Viva Learning integreer je alle leermateriaal in de werkomgeving van je personeel. Medewerkers nemen zelf controle over hun leerproces, ze plannen eenvoudig leertijd in en doen aanbevelingen aan hun collega’s.  

 

16u-16u30: User adoption van nieuwe leertechnologie: de HoloLens als use case

Spreker: Tom Van’t veld, Content Manager  

Bij Xylos staan we altijd te springen om nieuwe, baanbrekende (leer)technologieën uit te testen. We werkten een use case uit met de HoloLens, en kwamen tot een belangrijke conclusie: user adoption is dé sleutel tot de succesvolle implementatie van innoverende leervormen. 

 

16u30-17u30: Netwerkdrink 

Round table

Ben je al klant van Xylos?(Vereist)