Skip to main content

TBC 

Uitgesteld – Xylos Learning Roundtable 

Wegens onvoorziene omstandigheden kan dit evenement niet doorgaan op de geplande datum. Er wordt later een nieuwe datum gecommuniceerd.

TBC
Nederlands

Microsoft België
Luchthaven Nationaal 1k, 1930 Zaventem

Gratis

Bedrijven schermen maar al te graag met het belang van een goede work-lifebalance. Maar de hardnekkige stijging van het aantal burn-outs, met name onder jongeren, suggereert dat er een kloof bestaat tussen woorden en daden. Het is cruciaal dat bedrijven alert blijven over zowel de productiviteit als het welzijn van hun medewerkers. Een dalende productiviteit kan immers een vroegtijdig signaal van stress of burn-out zijn, eentje dat te vaak over het hoofd wordt gezien.

Een van de factoren die het welbevinden steeds meer beïnvloedt is de vergadercultuur binnen je organisatie. De coronapandemie heeft de poorten geopend voor online vergaderingen, waardoor de drempel om een meeting te organiseren aanzienlijk verlaagd is. Maar zijn we daardoor niet in het andere uiterste vervallen? Is het aantal vergaderingen binnen jouw organisatie nog wel gezond? Recent onderzoek heeft aangetoond dat het aantal vergaderingen een aanzienlijke impact heeft op de energie en emoties van je medewerkers, die beiden een cruciale rol spelen bij het risico op burn-out. Het is dus heel belangrijk om dat in de gaten te houden.

Gelukkig zijn er hulpmiddelen beschikbaar om die factoren in de gaten te houden en zo het welzijn van je medewerkers te verbeteren. Dat komt niet enkel je werknemers ten goede, het versterkt ook de vitaliteit van jouw organisatie.

Tijdens dit rondetafelgesprek zullen Nathalie Vermassen, Bart Pira en Tom Ysewyn hun inzichten en ervaringen delen. Ze zullen dieper ingaan op het bevorderen van mentaal welzijn en hoe je kunt bijdragen aan een gezonde, evenwichtige bedrijfscultuur. Doe mee aan de dialoog en zet een stap richting een duurzamere, meer bevredigende werkplekervaring voor iedereen binnen je organisatie. We verwachten je op dinsdag 13 juni vanaf 12.30u bij Microsoft België in Zaventem.

 

 

Inschrijven

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je al klant van Xylos?*

Xylos Learning roundtables – het concept

Met onze rondetafelgesprekken willen we ons oor te luisteren leggen bij ons netwerk van HR- en Learning-professionals. Zo kunnen we ons aanbod nog beter afstemmen op de ervaringen, inzichten, noden en aanbevelingen uit de praktijk.

Ontdek hier de 6 belangrijkste takeways van de vorige Roundtable rond Innovatie & Leren