Skip to main content

Als Project Coördinator vind ik het belangrijk om mezelf steeds bij te scholen en up-to-date te blijven. Daarnaast geloven we bij Xylos ook sterk in het principe ‘Drink your own champagne’, dus volgen we ook regelmatig onze eigen opleidingen. Daarom nam ik onlangs deel aan onze opleiding Excel – Inleiding, het bleek de opfrissing te zijn die ik nodig had.

Ik sloot de dag af met een reeks handige sneltoetsen die nu steevast in mijn OneNote notitieblok opgeslagen staan. In de komende weken zal ik ze 1 voor 1 met je delen. Houd dus zeker onze blog goed in de gaten.

Getallen opmaken? Easy does it.

Heeft jouw Excel-kennis ook een opfrissing nodig? Schrijf je in voor één van onze Excel-opleidingen of neem contact met ons op via xylos@xylos.com voor een vrijblijvende offerte op maat.

 

Leave a Reply