Skip to main content

Digital Coach

Reken op onze Digital Coach voor Eerste Hulp bij Office, Excel, SharePoint en andere Microsoft-toepassingen

Dagelijks verschijnen digitale innovaties die je manier van werken veranderen. Onze Digital Coaches helpen je die nieuwe mogelijkheden te ontdekken en op een efficiënte manier te gebruiken.

Onze Digital Coaches komen ter plaatse om jou en je medewerkers in real life een antwoord te bieden op ‘ad hoc’-vragen over Office, Office 365, SharePoint… Haal het beste uit je Office 365 en andere applicaties door een combinatie van die snelle contactmomenten met korte demo’s, webinars en klassikale opleidingen.

Wat mag je van onze Digital Coaches verwachten?

  • Ze zorgen voor échte adoptie van de diverse software applicaties en hardware die aanwezig is binnen je organisatie
  • Ze helpen de brug maken tussen de IT-afdeling en de eindgebruikers.  Zo is IT sneller op de hoogte van de noden van de eindgebruikers.  De eindgebruikers op hun beurt zijn beter op de hoogte van de mogelijkheden die IT hen biedt
  • Ze verhogen de digitale geletterdheid van je medewerkers, zodat deze dagelijks veiliger, efficiënter en meer tevreden aan de slag kunnen
  • Ze ontzorgen je IT-helpdeskmedewerkers door het overnemen van de functionele vragen over hard- en software

Klanten als Engie en Fluxys maken al gebruik van onze Digital Coach service. Zie je zo’n Digital Coach ook wel zitten? Contacteer Kristien De Geest via saleslearning@xylos.com of +32 2 264 13 20.

Neem contact op

Case Fluxys

Fluxys wil overstappen op een nieuwe manier van werken. De Digital Coaches bieden een enorme meerwaarde in hun Digital Adoption-strategie.

Lees meer