Skip to main content

Change management

De implementatie van ICT-oplossingen, dat is één ding. Wat nog belangrijker is? Ervoor zorgen dat jouw medewerkers en klanten de aangeboden technologie gebruiken en de nodige expertise verwerven, verwerken én behouden. Daarom raden we aan om bij software implementaties steeds te starten met een Change traject.

Onze Change Consultants hanteren het ADKAR-model als leidraad voor onze aanpak.

Staat jouw organisatie voor een verandering? Ontdek dan in deze video wat onze Change Consultants voor jou kunnen betekenen.

Boek een Office 365 inspiratiesessie

Het begeleiden van eindgebruikers in de adoptie van nieuwe tools zoals Office 365 zit in het DNA van Xylos Learning. Zit je nog met heel wat vragen rond de aanpak van je migratie, laat je dan inspireren door onze experts tijdens een Office 365-inspiratiesessie!

Ik heb interesse
ADKAR

Het ADKAR-model is gebaseerd op de vijf fases die mensen moeten doorlopen om een verandering effectief in hun dagelijkse routine op te nemen.

Drie invalshoeken

Om gebruikers doorheen deze 5 fases te begeleiden, tot in een stadium waarin ze de verandering omarmen, werken we bij Xylos vanuit 3 invalshoeken.

Digital Coach

Na het Change traject volgt idealiter het Digital Coach project. De Digital Coaches krijgen vanuit het Change project de nodige informatie om het opleidingstraject vlot aan te vatten.

Bespaar tijd met een Digital Coach

Dagelijks zijn er nieuwigheden in de applicaties waar je mee werkt. Onze Digital Coaches helpen je de nieuwe mogelijkheden te ontdekken en op een efficiënte manier te gebruiken.

Lees meer