Skip to main content

To-dolijstjes zijn vandaag de dag onmisbaar geworden. We moeten steeds meer onthouden: sociale activiteiten, werkplanning, huishoudelijke taken, administratie, enzovoort. En hoe kan dat beter dan met lijstjes? Bijvoorbeeld in, ik zeg maar iets, Microsoft To Do.

To Do is de opvolger van Wunderlist. De app heeft heel wat van Wunderlist overgenomen. Je krijgt ’s morgens bijvoorbeeld suggesties over wat je die dag kan doen. Heel gemakkelijk voor als je  niet goed weet waar te beginnen. To Do is zowel voor Android als iOS beschikbaar. Het is een takenplanner, waarin je je taken aanmaakt met herinneringen en einddata.

Waarom is Microsoft To Do zo’n goede optie?

 1. Je krijgt een dagelijkse planning: met de weergave “Mijn dag” krijg ik gepersonaliseerde voorstellen om mijn dagelijks takenlijstje aan te passen.
 2. Het is op elk toestel beschikbaar: ik kan mijn lijsten en taken op mijn laptop, tablet, smartphone consulteren, dus of ik nu op mijn werk, thuis of onderweg ben.
 3. Je kan het eenvoudig delen met collega’s
 4. Je kan complexe taken overzichtelijk maken door:
  • Ze in eenvoudige stappen in te delen
  • Einddatums toe te voegen
  • Herinneringen in te stellen
 5. De app is geïntegreerd met Outlook-taken: daardoor kan je al je taken op één plaats beheren.

Heb je vragen over Microsoft To Do of over een andere Office (365)-tool? Post ze hieronder in de comments.

 

Leave a Reply